logo-kaffebilenscanomat
KaffemaskinerHyra kaffemaskinKaffe på jobbetKaffemaskinerKlimatsmart kaffeKaffemaskiner och KaffebilenKontakta Kaffebilen

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen en återförsäljare till Scanomat A/S. Hos oss hittar du produkter för kaffe på jobbet: Kaffemaskiner, kaffeautomater, kaffemaskin bönor, espresso-maskiner och vattenautomater till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor. Vi kan hjälpa dig till det riktiga stora pauslyftet!

I Kaffebilen presenteras ett urval av våra många kaffemaskiner. I lugn och ro kan Ni prova en god kopp kaffe, en uppiggande espresso eller en skummande cappuccino, allt i en bekväm och trivsam miljö. 

Vi kommer till er för kaffeprovning med kaffemaskinerna installerade och klara för visning. Det enda som behövs är en vanlig elanslutning, detta för att göra demonstrationen enkel och effektiv. Demonstrationen av olika kaffemaskiner anpassas givetvis efter Era önskemål.

Ring oss på 0485-343 20 för att boka kaffeprovning och visning av kaffemaskiner!

Vår affärsidé är att tillhandahålla ett helhetskoncept inom kaffehantering: De bästa kaffemaskinerna, det godaste kaffet, finansiering och den högsta servicenivån - allt detta med största möjliga hänsyn till vår miljö.

Vi erbjuder en optimal helhetslösning för kunder i alla storlekar och branscher - från hotell, restauranger, receptioner, kontor, verkstäder samt inom den offentliga sektorn. Vårt koncept ger full kontroll över de kostnader som hör samman med kaffehanteringen.

TopBrewer

TopBrewer är en innovativ världsnyhet som har skapat en helt ny kategori inom kaffehantering. Den vänder helt upp och ner på din uppfattning om hur en kaffemaskin ska se ut och fungera.

 

Kaffemaskiner

För mer information om vår nya kaffemaskinen TopBrewer, klicka här >>

 


 

Egenkontroll av kaffemaskiner

I kaffebilen presenterar vi Scanomats skötselanvisningar och utbildar slutkund hur man ska diska och rengöra kaffemaskinerna, allt för att få ett godare kaffe på jobbet. Enligt Livsmedelsverket egenkontroll:

Konsumenten ska inte behöva riskera att bli sjuk för att maten innehåller farliga bakterier, främmande ämnen och föremål eller odeklarerade allergiframkallande ämnen.

Det är verksamhetsutövaren som ansvarar för att maten är säker och att konsumenten inte luras (redlighet). Verksamhetsutövaren måste ha kontroll över sin verksamhet.

Verksamhetsutövaren ska bygga upp ett kvalitetssystem för egenkontroll. Det är en mycket viktig del av företagets totala kvalitetssäkring. Exakt hur systemet ska utformas och dokumenteras är inte reglerat i någon lagstiftning. Det ska dock baseras på:


God hygien och produktionspraxis (GHP)
Faroanalys och kritiska styrpunkter (HACCP)
Till hjälp att bygga upp ett system kan finnas branschvisa riktlinjer för god hygien- och produktionspraxis.

Läs mer om Livsmedelsverkets egenkontroll >>

 

Livscykelanalys av kaffemaskiner

I Kaffebilen presenteras livscykelanalyser av ert befintliga kaffesystem och en jämförelse med Scanomats kaffemaskiner. I analysen kommer vi fram till den bästa kaffemaskinen för just ert företag. Genom att göra rätt val av kaffesystem kan CO2-förbrukningen minska med upp till 40 %.

Med hjälp av vår analys hjälper vi er att minska den totala vattenförbrukningen, odlingsytan, energianvändningen och råoljaanvändningen från böna till kopp.

Ett godare och miljövänligare kaffe, helt enkelt!

 

Stora pauslyftet

 

Kaffemaskiner på jobbet och service

Scanomats välutbildade servicetekniker hjälper till snabbt och professionellt efter era önskemål. De kunder vilka hyr en kaffemaskin kan teckna ett serviceavtal och får hjälp med rengöring varje vecka, månad eller vid behov. Vi kommer till er och ser till att den hyrda Kaffemaskinen är ren och fräsch för att ni ska få riktigt gott kaffe.

 

Kaffemaskiner och servicenivåer

Scanomat kan erbjuda olika servicenivåer för kaffemaskiner

Servicenivå Bas Kaffemaskiner: Fri service

Servicenivå 1 Kaffemaskiner: 1-2 besök/ år

Servicenivå 2 Kaffemakiner: 2-4 besök/ år

Servicenivå 3 Kaffemaskiner: 11 besök/ år

De olika servicenivåerna kan anpassas efter era önskemål. Hör av dig så berättar vi mer!

Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen! Hos oss hittar du produkter som kaffemaskiner, kaffe på jobbet, vattenautomater och varuautomat till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor.

Kaffebilen besöker gärna ert jobb/företag i Kalmar, Borgholm, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Mönsterås, Lessebo, Växjö, Rottne, Alvesta, Torsås, Karlskrona, Karlshamn, Olofström, Sölvesborg, Ronneby, Hultsfred, Tingsryd, Högsby, Emmaboda och Vimmerby för att visa den kaffemaskin som passar just ert behov. Det geografiska området vi täcker in sträcker sig mellan Småland, Öland, Blekinge och Kronoberg.

 Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 0485-343 20

Kontakta oss helst via telefon då Kaffebilen kanske rent av finns i er närhet! Det går givetvis även bra att använda intresseformuläret här nedan.

 




*Företag:



Meddelande:

 

 


kaffemaskin
Kaffemaskiner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaffemaskiner-kaffematare

 

Kaffemaskiner Bönor

 

© Scanomat Partner Sydost AB - Björnhovdagatan 7 - 386 35 Färjestaden - Tel 0485 343 20 - KONTAKT - SITEMAP - ADMIN

 

 
  Kaffebilen
  Kaffemaskin & miljö