logo-kaffebilenscanomat
KaffemaskinerHyra kaffemaskinKaffe på jobbetKaffemaskinerKlimatsmart kaffeKaffemaskiner och KaffebilenKontakta Kaffebilen

Kaffemaskin

Kaffemaskin

Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen! Hos oss hittar du produkter som kaffemaskin, kaffe på jobbet, vattenautomater och varuautomat till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor. Vi på Scanomat arbetar endast med de bästa kaffemaskinerna med garanterat lång livslängd och vilka serverar ett gott kaffe på jobbet. Våra kaffemaskiner används alltifrån det lilla kontoret till den stora arbetsplatsen. Vid behov kan en av våra kaffemaskiner servera 40 koppar kaffe på tio sekunder!

Kaffebilen är ett rullande visningsrum med kaffemaskiner och kaffeautomater för gott kaffe på jobbet. I Kaffebilen kan Ni prova såväl våra kaffemaskiner som våra goda kaffesorter: Arabica, Robusta & Coffea ×arabusta, allt anpassat efter era önskemål! Kaffebilen besöker gärna ert jobb/företag i Kalmar, Borgholm, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Mönsterås, Lessebo, Växjö, Rottne, Alvesta, Karlskrona, Karlshamn, Ronneby, Sölvesborg, Olofström, Hultsfred, Tingsryd, Högsby, Emmaboda och Vimmerby för att visa den kaffemaskin som passar just ert behov. Det geografiska området vi täcker in sträcker sig mellan Småland, Öland, Blekinge och Kronoberg.

Genom att göra rätt val av kaffemaskin kan CO2-förbrukningen minska med upp till 40 %. Med hjälp av vår analys hjälper vi dig att minska den totala vattenförbrukningen, odlingsytan, energianvändningen och råoljaanvändningen från böna till kopp. Som enda firma i branschen har vi valt att ta steget att minska kaffemaskinens miljöpåverkan och inte endast klimatkompensera kaffet. Vårt miljöarbete har pågått från början och vi har efter 27 år ännu vår första helautomatiska kaffemaskin i drift.

 Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 0485-343 20

Här nedan ser du ett urval av de kaffemaskiner som vi erbjuder:

 

Kaffemaskin

Kaffemaskin CaféCino Compact One Freeflow

CaféCino Compact One Freeflow är en enkel kaffeautomat för självservering av kaffe och tevatten. Denna kaffemaskin klarar att brygga 270 koppar i minuten.

Läs mer: Kaffemaskin CaféCino Compact One Freeflow (pdf-fil)

Kaffemaskin

Kaffemaskin CaféCino XL Multibrew

CaféCino XL Multibrew, den snabbaste kaffebryggaren - klarar att brygga 4 kannor på 10 sekunder. Kaffebryggaren passar utmärkt till storkök, hotell, industri och företag som har behov av en mycket snabb multikaffemaskin.

Läs mer: Kaffemaskin CaféCino XL Multibrew (pdf-fil)

Bästa kaffemaskin på jobbet

Kaffebryggare Classic Brew

Classic Brew kan du låta få hedersplatsen i köket då denna eleganta kaffebryggare uppfyller era behov i hushållet. Timerfunktionen gör att den kan ställas in på att brygga kaffet till ett viss klockslag.

Läs mer: Kaffemaskin Classic Brew (pdf-fil


Trolleymaskinen Café on the Spot

Trollymaskinen Café on the Spot - den mobila kaffebryggaren. Alla kaffe- och choklad-specialiteter serveras utan anslutning till vatten och ström.

Läs mer: Kaffemaskin Café on the Spot (pdf-fil)

Kaffemaskin Topbrewer

Kaffemaskin TopBrewer

Scanomat´s nyaste helautomatiska kaffemaskin med fokus på miljö och användarvänlighet. Kaffemaskinen är enkel att hantera och kräver minimalt av rengöring

 

 

 

Kaffemaskin

Manuella espresomaskiner för kontor, café och restauranger. Cappuccinomaskinen är enkel att hantera och kräver minimalt av rengörning.

Kaffemaskin

 

 

Föregående sida ..< .1..2..3 .>... Nästa sida

 


© Scanomat Partner Sydost AB - Björnhovdagatan 7 - 386 35 FÄrjestaden - Tel 0485 343 20 - KONTAKT - SITEMAP - ADMIN

 

 
  Kaffebilen
  Kaffemaskin & miljö