logo-kaffebilenscanomat
KaffemaskinerHyra kaffemaskinKaffe på jobbetKaffemaskinerKlimatsmart kaffeKaffemaskiner och KaffebilenKontakta Kaffebilen

Kaffeautomater

Kaffeautomater

Hos oss hittar du produkter som kaffeautomater, kaffeautomat mynt, kaffe på jobbet, vattenautomater och varuautomat till företag, kontor, hotell, restaurang samt offentlig sektor. Scanomat Partner Sydost AB har ett stort urval av kaffeautomater. Vi har dessutom kunnig och engagerad personal som verkligen har kunskap om kaffemaskiner och kaffe på jobbet! Våra kaffemaskiner används alltifrån det lilla kontoret till den stora arbetsplatsen. Vid behov kan en av våra kaffemaskiner servera 40 koppar kaffe på tio sekunder. Välkommen till Scanomat Partner Sydost AB och Kaffebilen!

Kaffebilen är ett rullande visningsrum med kaffeautomater och kaffemaskiner för gott kaffe på jobbet. I Kaffebilen kan Ni prova såväl våra kaffeautomater som våra goda kaffesorter: Arabica, Robusta & Coffea ×arabusta, allt anpassat efter era önskemål! Kaffebilen besöker gärna ert jobb/företag i Kalmar, Mörbylånga, Borgholm, Nybro, Oskarshamn, Mönsterås, Lessebo, Växjö, Rottne, Alvesta, Torsås, Karlskrona, Karlshamn, Ronneby, Sölvesborg, Olofström, Hultsfred, Tingsryd, Högsby, Emmaboda och Vimmerby för att visa den kaffemaskin som passar just ert behov. Det geografiska området vi täcker in sträcker sig mellan Småland, Öland, Blekinge och Kronoberg.

Genom att göra rätt val av kaffeautomat kan CO2-förbrukningen minska med upp till 40 %. Med hjälp av vår analys hjälper vi er att minska den totala vattenförbrukningen, odlingsytan, energianvändningen och råoljaanvändningen från böna till kopp. Som enda företag i branschen har vi valt att ta steget att minska kaffeautomatens miljöpåverkan och inte endast klimatkompensera kaffet. Vårt miljöarbete har pågått från start och vi har efter 27 år fortfarande vår första helautomatiska kaffeautomat i drift. Denna kaffeautomat heter K1000 och är troligtvis Scanomat Partners Sydost AB första klimatsmarta kaffeautomat, den var långt före sin tid när den lanserades och är ännu aktuell.

 Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 0485-343 20

Här nedan ser du ett urval av kaffeautomater med mynt och Visakort som betalsystem:

Kaffeautomater

 

 

 

 

Kaffeautomat mynt

Kaffeautomater CaféCino SC6300

CaféCino SC6300 är kaffeautomat med myntmekanism. Du kan erbjuda färskt och välsmakande kaffe via multibryggaren för servering av kaffespecialiteter, CaféCino SC6300 klarar det hela själv!

Läs mer: Kaffemaskin CaféCino SC6300 (pdf-fil)

 

Kaffeautomater

Kaffeautomater CaféCino Pro6 EU

CaféCino Pro6 EU är en läckert designad kompakt kaffeautomat med stor kapacitet. Går att få med utbytbar front. Maskinen är enkel att hantera och kräver endast minimalt av rengöring. Passar till det stora företaget.

Läs mer: Kaffemaskin CaféCino Pro6 EU (pdf-fil)

 

Kaffeautomater

Kaffeautomater CaféCino Pro 4 EU

CaféCino Pro4 Compact EU är en effektiv och avancerad kaffeautomat/ kaffemaskin med en läcker design. Denna kaffemaskin passar till det medelstora kontoret. Den är enkel att hantera och kräver minimalt av rengöring.

Läs mer: Kaffemaskin CaféCino Compact EU (pdf-fil)

 

Kaffeautomater

Kaffemaskin Venezia

Venezia är en driftsäker, läcker kompakt kaffeautomat/ kaffemaskin med stor kapacitet och med möjlighet för anslutning av färsk mjölk. Maskinen kräver endast miminum av rengöring. Venezia brygger i både kopp och kanna.

Läs mer: Kaffemaskin Venezia (pdf-fil)

 

 

 

Föregående sida ..< .1. 2 .3 . .

 


© Scanomat Partner Sydost AB - Björnhovdagatan 7 - 386 35 FÄrjestaden - Tel 0485 343 20 - KONTAKT - SITEMAP - ADMIN

 

 
  Kaffebilen
  Kaffemaskin & miljö